martes, 25 de octubre de 2016

MOUSSE DE CHIRIMOYA - CUSTARD APPLE MOUSSE, BY STUDENTS, MOTHERS AND TEACHERS.






MOUSSE DE CHIRIMOYA
INGREDIENTES:
-          1 kilo de chirimoyos maduros.
-          800 gramos de nata vegetal.
-          Azúcar.
-          Canela.
PREPARACIÓN:
Se quitan los huesos de la fruta.
Se bate la nata.
Se añade canela y azúcar a la nata.
Se añade la pulpa de la chirimoya.
Se queda con la textura de una mousse.

CUSTARD APPLE MOUSSE
 INGREDIENTS:
- 1 kg of ripe custard apple.
-  800 grams of vegetable cream.
- Sugar.
-Cinnamon.
 PREPARATION:
The bones of the fruit are removed.
The vegetable cream is beaten.
Add cinnamon and sugar to the cream.
Add the pulp of the Cherimoya. It stays with the texture of a mousse. Keep it in the fridge. 







MUCHAS GRACIAS:

- Mª PILAR REYES FERNÁNDEZ.
- Mª DOLORES GARCÍA CARRASCOSA.
- LETICIA TORRES PUENTEDURA.


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